U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen


Het voelen neem ik mee, ik heb bij jou geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren. Het is zo knap hoe jij iedereen op zijn eigen niveau weet te prikkelen en te begeleiden.
Arnout, opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2.

 


 

Goede uitleg over de symbolen en hoe je ze kunt gebruiken tijdens een sessie. In het algemeen is Reiki energie wat in ons zit en waar wij in leven.

Shanti, opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2.

 


 

Jaaaa, wat was het gaaf! Ik heb gidsen gevoeld en kreeg meer informatie door. Ik vond het een fijne leeromgeving, alles kan en mag. Er is veel ruimte om vragen te stellen en geen enkel onderwerp is onbespreekbaar. En werken met edelstenen en klank, wat fijn! Ik kan deze cursus zeker aanbevelen aan anderen en wil zeker nog meer technieken leren!

Dikke knuffel Judith, opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2.

 


 

 Lieve Nathalie, Ik ben bij en dankbaar dat ik bij jou de Reiki-cursus heb mogen doen en dit mooie weekend samen met jou, je gezin en de geweldige andere meiden heb mogen ervaren. Veel geleerd, geoefend, gedeeld in verbinding. Thank you .

Liefs van Femke


  Wat een heerlijk mens ...Nathalie...en wat brengt ze haar kennis en kunde duidelijk, vlot en warm over op haar cursisten. Afgelopen weekend de eer gehad om bij haar mijn reiki 1 certificaat te mogen behalen. Het waren twee dagen die omvlogen. We hebben geleerd, veel geleerd en ervaren, we hebben gelachen en we hebben ook een traantje weggepinkt. Alles in de verbinding die meteen voelbaar was met de andere ( eerst nog onbekende) cursisten. Kortom een fijne cursus in een fijne omgeving met fijne mensen. Nu al zin in Reiki 2......

thnxs Nathalie 


Ik had het geluk om een gratis behandeling te winnen via fb bij 'Reikie Praktijk Nathalie'.

Ik had totaal geen ervaring met Reiki, maar wat is het me goed bevallen!
Ik had gekozen voor de 'acces bars' behandeling. Wat een heerlijke diepe en weldadige ontspanning mocht ik ervaren gedurende de behandeling. En ook na de behandeling bleef dit nog een poos. Ook merkte ik dat ik meer in mijn kracht stond, meer op mezelf vertrouwde. 
Omdat het zo goed bevallen was heb ik een vervolg afspraak gemaakt en toen heb ik een Reiki behandeling gehad. Eveneens zeer ontspannend en hierna ik voelde me opener en vrijer, alsof ik weer adem kon halen.
Ik heb dus 2 behandelingen gehad en ik kan alleen maar positief zijn! Ik ga hier zeker vaker naar toe!
Myrna


 Nathalie, wat een bijzondere vrouw, een zachte lieve vrouw met veel passie die je mooie extra's meegeeft. Een reiki behandeling gewonnen, dit zou iedereen zichzelf eens cadeau mogen doen, wat een intense ervaring.

Hartelijk dank voor dit mooie moment. Tot een volgende keer. Lieve groet, Miranda.


Een aanrader! Aldus Hendriek.


Het was helemaal super. Tot rust komen, dichter bij mezelf komen, mezelf beter leren kennen, elke keer weer meer inzicht en daardoor krachtiger. Dat zou iedereen zichzelf moeten gunnen. Je bent een mooi mens... Bedankt Nathalie! Knuffel Sandra.


- Over dankbaarheid en toppertjes -

Weet je, vanmorgen was een ochtend om zo dankbaar over te zijn. Een kleine, wijze dame van haar eigen, kwam met haar mama bij mij in de praktijk. Na een heerlijk ijsbrekend gesprek ging ze op de tafel liggen. Heerlijk babbelend lag ze ontspannen en werd het in haar koppie rustiger en rustiger. Het is stil in me, vertelde ze. Kijk en daar word ik dan weer zo blij en dankbaar van.....ontspannen en met een leeg koppie en met 2 mooie, door haar zelf uitgekozen uit het schatkistje, edelstenen verliet ze daarna met haar mama de praktijk. Wat een topper en wat een wijs ding. Niet altijd even makkelijk, en oh zo krachtig.

 Access Bars Reiki Praktijk Nathalie impressieAccess Bars Reiki Praktijk Nathalie impressie 

 


 Mijn Reiki-sessie bij Nathalie werd me min of meer in de schoot geworpen. Vanuit een eerdere ervaring met Reiki was ik al geïnteresseerd in deze vorm van heling, maar ik was wel erg benieuwd wat de sessie bij Nathalie me nog meer zou laten ervaren. 

Het contact verloopt erg prettig, Nathalie staat voor je open en geeft je het gevoel geaccepteerd te worden in heel je zijn, waardoor je snel ontspant. De vragen die ze stelt tijdens de sessie zijn treffend. Ongelofelijk dat ze dat aanvoelt! De edelstenen die ze gebruikt geven ook zowaar een extra boost die -in mijn situatie- in mijn handen voelbaar was. 
Nathalie is zorgzaam en houdt de effecten van haar behandeling goed in de gaten. Ook het contact enkele dagen na de sessie getuigt van betrokkenheid en zorgzaamheid. Kortom, een bijzondere ochtend. De cursus Reiki staat inmiddels bovenaan mijn verlanglijstje.

Inge


 

Hot-stone massage stond op mijn Bucket-list. Nathalie maakt er een onvergetelijk heerlijke ervaring van! Hele hartelijke welkom, duidelijke uitleg en dan intens genieten van de warme stenen en jouw vaardige handen tijdens de massage. Ja, ik raad jou aan !!
You rock woman ;-)
Karin Steendijk

 

 

Als je gouden zonnestralen in je handen draagt.Als je gouden zonnestralen in je handen draagt.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?