U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Chakra Soul Healing

Chakra Soul Healing

Bij een Chakra Soul Healing activeer ik niet alleen je hoofdchakra’s maar ook je zielchakra's. Door deze bijzondere manier van healen gaat je energie weer stromen en worden blokkades opgeheven. Je komt weer in verbinding met je zielchakra's. De balans tussen verstand en gevoel komt meer in balans.

Deze bijzonder manier van een healen, wordt als heel krachtig ervaren! Ik ga chakrapunten in je lichaam activeren door ze op een speciale manier aan te raken. En niet alleen de chakrapunten op je lichaam, ook je zielchakra's. Het is heel ontspannend maar ook heel activerend!

De afspraak duurt in totaal ongeveer 30-45 minuten. Door deze healing gaat de energie weer stromen, worden blokkades opgelost en kun je geïnspireerde stappen gaan zetten!

Tijdens een sessie lig je met je kleding op de behandeltafel en duurt ongeveer 30 minuten. Ik activeer de chakra’s in je lichaam door ze aan te tikken en te draaien zodat de chakra’s weer in balans komen.

 

Hier vind je meer informatie over tarieven

 

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Chakra Soul Healing Reiki Praktijk Nathalie KapelleChakra Soul Healing Reiki Praktijk Nathalie Kapelle

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?