U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Hartjeslicht

Hartjeslicht

Als oerlicht met oerwater de verbinding maakt met het nieuwe licht.

Als Goddelijk goud zich mengt met zuiver zilverwit.

Als alles vloeibaar wordt en je licht en liefde bent.

 

 

Met deze zinnen werd ik op een ochtend wakker...Hartjeslicht was geboren! Geboren vanuit de verbinding met het Goddelijke goud met het zuivere wit van Seleniet. 

Vanuit mijn energetische verbinding creëer ik dat wat dat moment voor mij voelbaar is. Met iedere stip krijgt de energie, de trilling vorm. Voelbaar, tastbaar, raakbaar.

Hartjeslicht ondersteunen, verzachten en laten jou stralen vanuit jouw Lichtkern zoals alleen jij dat kunt. Als jij vanuit jouw Lichtkern gaat stralen, dan straalt de wereld terug naar jou.

 

Via mijn afstemming stroomt mijn licht en liefde via de stippen naar jou. Precies dat wat bij jou past en wat jij mag ontvangen. Altijd passend en altijd juist. Ieder Hartjeslicht is uniek en vanuit afstemming ontstaan. Zo aansluitend bij waar jij bent, wat jij mag ontvangen. Iedere stip is uniek en iedere stip draagt zijn eigen energie. De verbinding, de combinatie van de stippen en de kleuren maakt het patroon en maakt de energie, de trilling voelbaar, tastbaar, raakbaar.

 

Ieder Hartjeslicht ontstaat op het juiste moment en liggen ze te wachten op het moment om uit te vliegen. Ook werk ik in afstemming op jou, voor jou en zo ontstaat er een persoonlijk afgestemd Hartjeslicht. Wil je graag een persoonlijk afgestemd Hartjeslicht ontvangen, informeer naar de mogelijkheden.  Ik maak ze graag in liefde voor jou!

 

Hartjeslicht vinden hun vorm op een Hart van seleniet, op een canvas doek, op een paneel of op een tegeltje (Tegeltjeswijsheid). In al de verf die ik gebruik zit edelstenen elixer van bergkristal, amethist en rozekwarts. 

 

Geniet van jouw Hartjeslicht!

Geniet van jouw Hart vol Licht!

 

Hartjeslicht op seleniet:

 

Hartjeslicht Seleniet 1Hartjeslicht Seleniet 1

Hartjeslicht seleniet 2Hartjeslicht seleniet 2

Hartjeslicht seleniet 3Hartjeslicht seleniet 3

Hartjeslicht seleniet 4Hartjeslicht seleniet 4

Hartjeslicht seleniet 5Hartjeslicht seleniet 5

 

 

 

   

Bovenstaande foto's zijn voorbeelden van Hartjeslichtjes zoals ik ze maak. Ik maak ze afgestemd op de energie van het moment (deze zijn te koop bij Thony Edelstenen&Mineralen in de winkel , Voorstad, 4461 KL Goes en zijn te koop voor € 14.95.

 

En ook maak ik ze persoonlijk afgestemd op jou. Passend bij wat jij mag ontvangen, passend waar jij bent op jouw reis. Mijn Hartjeslichtjes zijn routekaarten, verbindingskaarten op jouw reis. Altijd passend  bij jou. Een persoonlijk afgestemd Hartjeslicht maak ik in al mijn liefde voor jou en zijn te koop voor € 14.95, daarbij ontvang je ook een korte persoonlijke afstemming.

 

Diverse andere mogelijkheden voor een Hartjeslicht:

Diverse mogelijkehden, zoals op canvas, een paneel, MDF hart, houten hartje met knijper, houten hartje om op te hangen, op briefkaartdikte zwart karton....allemaal gemaakt vanuit mijn afstemming. Allemaal uniek.  Is er een Hartjeslicht dat bij jou raakt, dan kun je me dit laten weten door op de naam bij de foto te klikken (je komt dan in het contactformulier terecht en bij onderwerp kun je dan de naam van het Hartjeslicht invoeren).

 

 Hartjeslicht Canvas 1  (20X26)

€ 24.95Hartjeslicht Canvas 1Hartjeslicht Canvas 1

 Hartjeslicht Canvas 2 (21x21)

€ 24.95Hartjeslicht Canvas 2Hartjeslicht Canvas 2

 Hartjeslicht paneel 1 (24x30)

€ 24.95Hartjeslicht paneel 1Hartjeslicht paneel 1

 Hartjeslicht Tegeltjeswijsheid ( 15x15)

 € 15

 

Tegeltjeswijsheid  (15x15)

€ 15

  

 

Tegeltjeswijsheid 1(5x15)

€ 15

 

 

 

 Gemaakt in opdracht op persoonlijke afstemming:

                            
     

 

 

Dit is een schilderij wat ik op verzoek afgestemd  

voor een gezin heb mogen maken.

Formaat 30x30.

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?