U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Massages

Masseren is het strelen, kneden, knijpen en wrijven van zacht weefsel van het lichaam. Door diverse handposities, strijkingen en kneedbewegingen raak je heerlijk ontspannen door een massage. Door de spieren en de huid op een soms wat harde en soms wat zachte manier te masseren stimuleer je de bloedsomloop, het immuunsysteem en kan opgeslagen spanning worden losgelaten.

Een massage helpt om de aandacht vanuit het hoofd naar het lichaam te brengen. Het draagt bij aan je gehele welbevinden en zorgt voor vermindering van stress waardoor je weer in je kracht komt te staan en er weer tegenaan kunt. Het werkt preventief en zorgt voor het vergroten van het lichaamsbewustzijn waardoor je eerder blokkades kunt herkennen.

Massages zijn er in diverse vormen. Binnen mijn praktijk kun je terecht voor een heerlijke ontspannende ontspanningsmassage, een diepwarmende en ontspannende hotstone massage, hoofdpijnmassageeen overheerlijke Thaise voetreflexmassage (eventueel ook te boeken als een Thaise voetreflexmassage De Luxe) en vanaf 1 oktober 2019 kun je ook terecht voor de Metamorfose massage! Ook is het mogelijk te kiezen voor een combinatie van Reiki met een ontspanningsmassage, Reiki met hoofdpijnmassage of Reiki met Chakra Soul Healing.

Een massage in welke vorm dan ook is een ultiem cadeau aan jezelf! Je draagt bij aan jou eigen gezondheid, aan jouw eigen welzijn van lichaam en geest.

  

Eigenlijk zijn deze massages het ultieme cadeau aan jezelf! 

 

Hier vind je meer informatie over tarieven

Een afspraak maken of meer informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Hotstone massage Reiki Praktijk Nathalie KapelleHotstone massage Reiki Praktijk Nathalie Kapelle

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?