U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Cursus Reiki 2

Cursus Reiki 2

Na het volgen van Reiki 1 kun je verder met Reiki 2. Tussen de Reiki 1 cursus en Reiki 2 cursus zit minimaal 3 maanden. Op deze manier kun je in de tussenliggende periode wennen aan het hogere trillingsniveau en kun je goed oefenen.

 

Deze 1-daagse cursus heeft dezelfde opzet als Reiki 1, dus veel oefenen. Verder ga je leren werken met de verschillende Reiki symbolen, komt afstandsreiki aan bod, de uitleg van de 5 Reiki principes, de werking van edelstenen en de betekenis/energie van kleuren. Het lesmateriaal en de cheatsheet liggen voor je klaar!

Deze dag staat vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, de Reiki 2 inwijding en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.  

En uiteraard sluit je de cursus af met een certificaat.

 

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat je de Reiki energie gaat ervaren en het soms kan zijn dat er wat langere tijd tussen Reiki 1 en Reiki 2 zit, geef ik vanaf 2020 de Reiki 2 cursus altijd icm een deel opfris van Reiki 1. De cursusdata zijn vermeld bij de Opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2.


Kun je op de geplande datum niet of is de cursus vol of heb je liever een persoonlijk traject? Stuur me een mail en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kosten REIKI 1 icm 2 cursus: € 222.-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

 

Cursusdata:

 -de cursusdata van 2022 volgt zsm

 

  

Link naar cursusdata.

Inschrijven kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

 

 

 Usui Reiki Praktijk Nathalie KapelleUsui Reiki Praktijk Nathalie Kapelle 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?