U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Opfris cursus Reiki 1 icm Reiki 2

Opfriscursus Reiki 1
icm Reiki 2

Deze combinatie is perfect voor je als je ooit Reiki 1 gehad hebt en er weer meer mee zou willen doen, zoveel meer, dat je ook door wilt met Reiki 2. Deze 1 1/2 dag staan in het teken van opfrissen van Reiki 1 en de Reiki 2 cursus.

 

In het opfriscursusgedeelte frissen we alles op van Reiki 1, krijg je van mij de cheatsheet met de verschillende posities en ga je veel oefenen. Ook krijg je van mij 1 inwijding.

De Reiki 2 cursus heeft dezelfde opzet als Reiki 1, dus veel oefenen. Verder ga je leren werken met de verschillende Reiki symbolen, komt afstandsreiki aan bod, de uitleg van de 5 Reiki principes, de werking van edelstenen en de betekenis/energie van kleuren. Het lesmateriaal en de cheatsheet liggen voor je klaar!

Deze anderhalve dag staat vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, 1 Reiki 1 inwijding, de Reiki 2 inwijding en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.  

En uiteraard sluit je de cursus af met een certificaat.

 

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen. 

 

Kosten voor de opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2 € 222,-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

 

Cursusdata:

 

- De cursusdata van 2022 volgt zsm.

 

 

Inschrijven kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

 

 Usui Reiki Cursus Praktijk Nathalie KapelleUsui Reiki Cursus Praktijk Nathalie Kapelle 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?