U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Opfriscursus Reiki 1

Opfriscursus Reiki 1

Heb je ooit Reiki 1 behaald en doe je er weinig mee en wil je het weer oppakken? Dan is de opfriscursus Reiki 1 iets voor jou!

In de opfriscursus van een halve dag frissen we alles op van Reiki 1, krijg je van mij de cheatsheet met de verschillende posities en ga je veel oefenen. Ook krijg je van mij 1 inwijding.

 

Het is ook mogelijk om de opfriscursus Reiki 1 te combineren met de Reiki 2 cursus. Deze combinatie duurt 1 1/2 dag en kost € 222,- 

 

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen. 

 

Kosten opfriscursus Reiki 1 € 75.-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal

 

Inschrijven of nadere informatie opvragen kan door gebruik te maken van het contactformulier.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?