U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Over frustraties en het negeren ervan

Over frustratie en negeren van emoties

Weet je, soms ben je gewoon gefrustreerd. En loop je tegen alles en iedereen te mopperen. Ook tegen of juist tegen diegene die je het dierbaarst zijn.

Wat is dat toch? Hoe komt het dat je moppert? Hoe komt het dat je je zo gefrustreerd voelt? Wat is het stukje of welke emotie wil je of kun je niet zien? Ik heb het ook...dan bijt ik bij iedereen zijn kop eraf. Mijn dochter zegt dan heel liefdevol "mam, loop toch niet zo te kalkoenen". Mijn gesnater doet haar dan blijkbaar denken aan dat van een kalkoen. Een mooi stukje inzicht krijg ik dan zo weer via haar. En het helpt me weer in het NU te brengen. Want ik besef heel goed, dat als ik snater of rondloop als een kalkoen, dan ben ik zo niet in het NU. Val ik samen met hetgeen mij dwarszit, de emotie die op dat moment aanwezig is. En juist door de opmerking van mijn dochter kom ik weer terug in het NU en kan ik kijken waarom ik eigenlijk snater en gefrustreerd ben.

Dus ben je gefrustreerd en snater je als een kalkoen...kijk dan vanuit het NU wat maakt dat je rondloopt als een snaterende kalkoen. Doe de kalkoen.....

Ik wens jullie een heerlijke dag!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?