U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Over groei en groeipijn

Over groei en groeipijn

Weet je, het is allemaal zo leuk....bewust worden en ZIJN. Maar echt, soms is er af en toe echt geen bal aan en doet het pijn, heel veel pijn...groeipijn.

En ook die groeipijn is nodig, nodig om alles wat je hebt geleerd, te kunnen integreren tot op celniveau. Om alles een plekje te kunnen geven. Zoals ik het gisteren aan iemand omschreef: "het lijkt net op een spelletje waar je bij ieder goed antwoord weer een trede hoger op de geldladder klimt. Je staat op de trede van 100.000 euro en je weet een vraag niet, je zet een hulplijn in. Het inzetten van de hulplijn betekent dat je teruggaat naar de veilige grens van 10.000. Het voelt alsof je de 100.000 euro hebt verloren en voelt pijn en verlies. Terwijl als je kijkt waar je vandaan bent gekomen, de 0 euro trede, sta je nu toch mooi op de 10.000 euro trede! Die heb je in de pocket. En je krijgt tijd om te stabiliseren en alles te integreren. Je mag gewoon even zijn en genieten van de 10.000 euro trede. Tot het moment zich weer aandient dat je weer door mag groeien en ont-wikkelen.

Ik wens jullie een heerlijke dag.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?