U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9Reiki Praktijk Nathalie Kapelle Duizendblad 9

Over jezelf wakker kussen

Over jezelf wakker kussen

Weet je, soms krijg je van die signalen...soms heel subtiel en soms zo niet subtiel. Echt, keihard in your face als het ware. Signalen waarin het verzoek verborgen ligt om op onderzoek uit te gaan. Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom ben ik hier? Allemaal vragen waar we vanuit het hoofd geen antwoord op krijgen. Pas als we onszelf liefdevol wakker kussen en gaan voelen, op onderzoek uitgaan, dan komen de antwoorden. Soms heel subtiel en vriendelijk en soms precies het tegenovergesteld. Want hoe confronterend kan het zijn dat je niet het werk doet waar je van houdt en dat je wellicht andere keuzes gaat maken. Of dat je wakker wordt in een liefdeloze relatie? En dat je je realiseert dat je zo niet verder wil en kan. 
Soms krijg je signalen dat je precies op het goede pad bent, jouw pad. Signalen als dubbele cijfers, of "toevallige" ontmoetingen met bijzondere gesprekken, of veertjes, of...noem maar op.

Kus jezelf liefdevol wakker en voel!

Ik wens je een heerlijke dag!

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?