Reiki 2 (Okuden)
Altijd icm Opfrisdeel Reiki 1

Reiki 2 (altijd icm opfrisdeel Reiki 1)

Deze combinatie is perfect voor je als je ooit Reiki 1 gehad hebt en er weer meer mee zou willen doen, zoveel meer, dat je ook door wilt met Reiki 2. Deze 1 1/2 dag staan in het teken van opfrissen van Reiki 1 en de Reiki 2 cursus.

In het opfriscursusgedeelte frissen we alles op van Reiki 1, krijg je van mij de cheatsheet met de verschillende posities en ga je veel oefenen. Ook krijg je van mij 1 inwijding.

De Reiki 2 cursus heeft dezelfde opzet als Reiki 1, dus veel oefenen. Verder ga je leren werken met de verschillende Reiki symbolen, komt afstandsreiki aan bod, de uitleg van de 5 Reiki principes, de werking van edelstenen en de betekenis/energie van kleuren. Het lesmateriaal en de cheatsheet liggen voor je klaar!

Deze anderhalve dag staat vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, 1 Reiki 1 inwijding, de Reiki 2 inwijding en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.

En uiteraard sluit je de cursus af met een certificaat.

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.

Kosten voor de opfriscursus Reiki 1 icm Reiki 2 € 222,-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

Cursusdata Reiki 2:
Op dit is er nog geen planning voor 2023.
Dit komt door het herstel en een revalidatietraject nav een aanrijding eerder in 2022.
Zodra ik weer hersteld ben en fit genoeg om cursussen te gaan geven, zal ik de
planning plaatsen.

Mocht je op de wachtlijst geplaatst worden, weet dat dit altijd mogelijk is.
Ik hoor het graag van je.


Ongeveer 6 maanden na het volgen van Reiki 2 is het mogelijk om jouw reis te vervolgen met Reiki 3a.
Bij Reiki 3a leer je werken met het Reiki Mastersymbool, ga je ontdekken wat jouw Meesterschap is en hoe je dat kunt inzetten.Inschrijven kan door gebruik te maken van het Contactformulier.