Reiki 3a (Shinpiden / Master)

Cursus Reiki 3a

Deze 2 daagse cursus heeft dezelfde opzet als Reiki 1 en 2, dus veel oefenen.

Deze anderhalve dag staat vooral in het teken van het oefenen van Reiki op elkaar en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.

En uiteraard sluit je de cursus af met een certificaat.

Alle cursussen die ik geef, vinden plaats in mijn praktijk thuis. In een persoonlijke setting begeleid ik de cursussen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich kan ontspannen. Want vanuit ontspanning neem je de stof en de oefeningen nl. het beste op. Mijn cursussen staan in het teken van veel, heel veel oefenen, en zullen afgewisseld worden met visualisaties/meditaties, theorie, inwijdingen en informatie uitwisseling. En er is altijd ruimte voor vragen, juist veel ruimte voor vragen.
Kun je op de geplande datum niet of is de cursus vol of heb je liever een persoonlijk traject? Stuur me een mail en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Je leert deze anderhalve dag:

- werken met het Master symbool
- hoe je je behandelingen kunt versterken
- hoe om te gaan met je verantwoordelijkheid als Master
- over de hoogste beschikbare energie
- inclusief koffie, thee, water, lunch, cursusmateriaal en een erkend certificaat.

Kosten REIKI 3a cursus: € 222.-

Inclusief koffie/thee/lunch/lesmateriaal.

Cursusdata Reiki 3a:
- 19 en 20 november (terugkom moment in 2023, nog 2 plaatsen)Inschrijven kan door gebruik te maken van het Contactformulier.