Reiki

Reiki

Reiki kun je zien als een prachtig soort gereedschap. Met Reiki wordt de universele levensenergie weer in balans gebracht. Daardoor is het lichaam en, heel belangrijk, de geest in staat te helen. Helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


Reiki is geen vervanging van de arts en is een op zichzelf staande helingswijze die ook samen, met andere vormen van therapieën en medicatie, toegepast kan worden. Reiki draagt bij aan de genezing op meerdere niveaus en zorgt zo voor heelwording van ons hele wezen. Reiki stroomt van de handen van de gever, het Reikikanaal, naar de ontvanger. Zo kan ik inspelen op de persoonlijke behoeften en wensen van de ontvanger en brengt Reiki alle aspecten van diens wezen in harmonieus evenwicht. Reiki is een prachtige liefdevolle manier om te helen. Zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Alles om ons heen bestaat uit energie.

Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten en kan zowel zittend als liggend gegeven worden. Ik zal gedurende de behandeling mijn handen net boven of op je lichaam houden zodat de energie het beste kan stromen.

Waarin kan reiki u ondersteunen?

ADHD, pesten, allerlei soorten angsten

Burn-out / spanningsklachten

Lichamelijke en/of geestelijke klachten

Vermoeidheid

Verwerking van emotionele gebeurtenissen

onzekerheid / zenuwachtigheid

Wat kan Reiki voor u doen?
♥ Reiki behandelT zowel de symptomen als oorzaken van klachten
♥ Reiki heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen
♥ Reiki bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces
♥ Reiki versterkt de levenskrachtenergie
♥ Reiki verlicht pijn

Reiki leren is voor iedereen mogelijk.
Meer informatie hierover kun je vinden bij mijn cursusaanbod.

Hier vind je meer informatie over tarieven.Een afspraak maken voor een sessie kan door gebruik te maken van het contactformulier.